Hvorfor begyndte jeg at bruge bitcoin?

Før 2013 havde jeg hørt om bitcoin, men aldrig brugt tid på at finde ud af hvad bitcoin er.

I sommeren 2013 skulle min kammerat flytte til udlandet, efter han flyttede kom jeg i tanke om jeg skyldte ham lige omkring 500 dkk. På det tidspunkt havde han fået en udenlandsk konto og jeg ville overføre de penge jeg skyldte ham via IBAN og SWIFT til hans udenlandske konto. Jeg kan ikke præcist huske have det ville koste i gebyr. Man kan tydeligt huske at det simpelthen var alt for dyrt at send dem på traditionel vis.

Så gik jagten på google og jeg søgte på: cheap money transfer. Så kom der alverdens forslag frem om paypal, neteller, solid trust pay. På side 2 af min google søgning stod der noget med overfør penge for 0,25 cent. Hmmmm det lyder sgu interessant, jeg klikkede på linket og en ny og ukendt verden lå nu for mine fødder.

Min første oplevelse med bitcoin.

For at komme i gang med at bruge bitcoin er der nogle ting der skal være på plads. Du skal have en bitcoin wallet lidt det samme som en bank konto, som nybegynder vil jeg personligt vælge en online wallet, der har en app til smartphone. Det kunne feks være hos www.coinbase.com (mere her om i hvordan kommer jeg i gang)

Når men jeg fik oprettet min wallet, meeeen hvor skulle jeg købe de her mystiske bitcoins, igen måtte jeg til tasterne og fandt www.localbitcoin.com (Det var en begynder fejl vild overpris ) hvor jeg købet mine første bitcoin, prisen var på det tidspunkt $420 og i skreven stund er den $2660. Købte for 500 dkk og sendte dem til min kammerat, han ringede til mig kort tid efter og fortalte mig han havde modtaget sine bitcoins. Her var det så jeg tænkte, hvis jeg kan overføre penge til en på den anden side af jorden på 1-2 timer hvorfor i al verden skal jeg så betale banken vild overpris for at sende det samme beløb, og det tager 2-3 dage.

Hvad skete der så?

Ja nu var min interesse jo fanget, og jeg begyndte at trawle internette i gennem for at finde flere informationer om bitcoin. Jo mere jeg fandt ud af jo mere begejstret blev jeg, I forbindelse med min søgen efter informationer om bitcoin, fandt jeg ud af der er steder man kunne tjene gratis bitcoins (se tjen bitcoin). Det er meget små beløb men man får en føling af hvordan det virker, for når du først har trykket send ved en bitcoin overførsel er løbet kørt. DU KAN IKKE TILBAGEKALDE EN BITCOIN OVERFØRSEL.